0850 441 70 53
tr
Sosyal Medya Hesaplarımız

3D Yazıcı Eğitimi

26 Eylül 2021
58 kez görüntülendi
3D Yazıcı Eğitimi

Ürün fikirlerini hayata geçirmek isteyenler, ilk prototipi üretmek isteyenlere özel 3D yazıcı eğitimi başlıyor. Eğitimde modern teknolojini imkanı olan 3D yazıcılar kullanılmakta ve uygulamalı eğitim verilmektedir. Bununla birlikte katmanlı imalat ile başlanıp, tasarım, tasarımın yazdırmaya uygun hale getirilmesi, üretim parametrelerinin tayini, yazıcının kullanımı gibi bütün alanlarda eğitim verilmektedir. Eğitime katılım için lütfen bizi arayın.

3D yazıcısı üretiminde lider firma olan Ultimaker yazıcıları kullanılarak eğitimler uygulanmaktadır. Fakat FDM teknolojisi tabanlı cihazlarda tasarımlarınızı prototipe dönüştürme süreci eğitimi verilmektedir. Neden mi? 3D baskı daha fazla yaygınlaşması ve ürün geliştirme yeteneklerinin arttırılması amaçlanmaktadır. Aşağıdaki formu doldurun sizi arayalım.

    3D Baskı Eğitimi İçeriği

    Müfredat, 3D Baskı ve potansiyeline genel bir bakış, endüstrilerdeki 3D Baskı uygulamalarının incelenmesi, 3D tasarım yazılımının derinlemesine araştırılması ve 3D yazıcıların nasıl yapıldığı ve nasıl çalıştıkları hakkında bir kurs içerecektir. CAD modelin nokta bulutuna dönüştürülmesi, dilimlenmesi, üretim parametrelerinin belirlenmesi, yazdırılması önemli konu başlıklarındandır.

    blank
    3D Baskı Eğitimi

    Ultimaker Cura Eğitimi

    Baskı sonuçlarınızı optimize etmek için önerilen ve özel modalardaki özelliklerde uzmanlaşarak bir Ultimaker Cura uzmanı olun. 2021’nin sonlarında kullanılabilir. Cura 3D, dilimleme yazılımının dost canlısı yüzüdür, öyle ki birçok kullanıcı ne yaptığının farkına bile varmaz. Sadece modeli yükleyin, kaliteyi seçin ve baskıya basın. Geleneksel 2D baskı kadar kolay.

    Temelde hepsi bu kadar Cura – yazdırma yazılımı – bilgisayarınızdan 3D yazıcıya 3D baskı donanımının anladığı bir biçimde dijital bir dosya almanın bir yoludur. Program sadece indirmeniz için ücretsiz değil, aynı zamanda açık kaynak kodludur. Dünya çapında 3D dilimleyicilerin altın standardıdır. Cura’yı diğer 3D dilimleme yazılımlarıyla karşılaştırırsanız, sınırlı seçenekler ve ayarlamalar ile her şey çok basit görünüyor. Ancak ihtiyacınız varsa Cura’nın daha karmaşık ayarları orada; sadece çok düzgün ve kullanıcı dostu olarak tasarlandı.

    3d yazıcı eğitimi
    Ultimaker Cura Eğitimi

    Cura, 3D yazıcı üreticisi Ultimaker tarafından korunur ve donanımlarından bildiğimiz gibi, mükemmeliyetçidirler. Yazılımda gizli (ancak çok derinde olmayan), diğer dilimleme yazılımlarının çoğunda bulabileceğiniz hemen hemen tüm bu ayarlar ve seçeneklerdir. Dolayısıyla, 3D yazıcı ayarlarıyla uğraşmayı seven insanlardan biriyseniz, yapabilirsiniz.

    Sadece yazdırmak isteyenler için birkaç kalite ve hız seçeneğini değiştirin, ardından Cura’da her şey özenle hazırlanmış ve kullanıma hazır. Bu Cura yazılım eğitimi, 3D baskıya yeni başlayan herkese yöneliktir. Yalnızca yazıcıyı açtığınızı ve filamenti yüklediğinizi varsayacağız. O andan itibaren, Cura 3D ve 3D baskıya başlama konusunda size rehberlik etmek için buradayız.

    3D Yazıcı Kursu Takvimi ve Fiyatları

    3D baskı, karmaşık bir ekleme işlemidir. Birçok şey ters gidebilir. Ancak doğru bilgi, tasarım ve malzemelerle harika, yüksek kaliteli baskılar elde edebilirsiniz. Filament tabanlı baskı için Cura gibi popüler yazılım programları anlatılmaktadır. Ve katman yüksekliğinden dolgu miktarına kadar baskı kaliteniz üzerinde en büyük etkiye sahip olan ayarları keşfedin. Sonuç olarak en iyi yapışmanın nasıl elde edileceğini anlayın. Baskı yataklarının nasıl otomatik olarak düzleştirileceğini görün. Desteklerin nasıl çıkarılacağını ve geri çekme ve ekstrüzyon ayarlarınızı nasıl çevireceğinizi keşfedin. Ayrıca, özel komutları çalıştırmak için G kodunu nasıl kullanacağınızı öğrenin.

    Mükemmel bir teknoloji olan 3D baskı konusunda uzmanlaşmak, gerek yazılım ve gerekse cihaz üzerinde mümkün. Biz, firmanızın ürün geliştirme ekibi ve siz ürün geliştiricilere, tasarımcılara bu alanda eğitim imkanı sağlıyoruz. Bütün katılımcılara 1 adet ürün baskı hakkı veriyoruz. Eğitim içeriği;

    1. Tasarım hazırlama, dilimleme, üretim parametrelerinin tespiti
    2. Örnek takım yolu oluşturma, üretim parametresi belirleme ve 3D yazıcı eğitimi
    3. Uygulamadır.

    Eğitimler firma odaklı veya grup eğitimi şeklinde olmaktadır. Kurumumuzda 3D yazıcılar bulunmakta ve eğitimin sarf malzemeleri karşılanmaktadır. 3D baskı teknolojisinde uzmanlaşmak için eğitimi kaçırmayın.

    ZİYARETÇİ YORUMLARI

    Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    BİR YORUM YAZIN

    Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?